Skip to main content

Ta i mot gavene som kommer til deg i dag

Ukens første kort ble det magiske og herlige Jordesset. Dette betyr at materielle goder kommer til deg denne dagen i en eller annen form.

Jordesset vitner om en mulig ny start i en ny jobb, kanskje du skal flytte inn i et nytt hus eller leilighet, eller kanskje du starter på et nytt kurs eller studie. Dette vil være en innbringende og stabil endring og det vil føles litt som å våkne opp fra en dvale, endelige går du din sti og du lever din sannhet. Kanskje du har manifestert og visualisert lenge og endelig gir dette arbeidet frukter for deg.

Det kan også hende at det kommer en pengegave av en eller annen form til deg i dag. Materiell vekst vil komme på en eller annen måte, så her er det bare å glede seg og ta imot! Nyt dagen, heldige deg ?

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene  Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en magisk mandag!

Hilsen Ragna??‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!