Ta et grep om økonomien din i dag

Ukens siste kort ble Fire mynter. Dette er et budskap til deg om å gjøre de grepene du kan for å stabilisere økonomien din. Du har mer kraft enn det du tror.

Dette er et kort som står for trygg, stabil og god økonomi. Har ting vært trangt, så kan det godt hende at det kommer inn litt ekstra midler i dag som hjelper deg på vei med regninger. – eller DU kan gjøre positive endringer Med dette sagt så kan det også være et budskap til deg om å gjøre noen positive grep slik at økonomien din blir mer stabil. DU har mer kraft i dette enn hva du ofte tror.

Fire mynter handler ikke om stor eller overdådig rikdom, men en økonomi hvor det stadig kommer litt mer inn enn ut på kontoen. Det er nok midler til regninger, mat og det nødvendige. Kortet råder mot uvettig bruk og anbefaler deg å være jordet og rasjonell. Samtidig så er det viktig å følge hjertet og intuisjonen da man skal for eksempel investere. Bruk litt ekstra tid til slike vurderinger i dag hvis dette gir gjelder deg. Alt i alt et godt pengekort!

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en innbringende søndag?

Hilsen Ragna??‍♀️