Suksess på hjemmebane

Kortet for tirsdag 8. februar er «Four of Wands» eller fire staver. Dette er et veldig positivt kort som symboliserer feiring av en god nyhet som har å gjøre med dine umiddelbare omgivelser og menneskene nærmest deg.

Fire staver forteller om suksess og vekst på hjemmefronten. Det kan handle om gode resultater på eksamen, å flytte til en ny og bedre bolig, det å endelig få en jobb som sikrer deg og familien din en mer komfortabel hverdag eller kanskje du får nyheter om et nytt familiemedlem som er på vei eller har blitt født. Uansett hva det er, er det grunn til å feire!

Du er inne i en god flyt og opplever vekst og utvikling. Dette kommer imidlertid ikke av seg selv, men gjennom hardt arbeid og en positivt innstilling. Du høster nå fruktene og det kommer alle til gode. Du føler glede, frihet og er full av energi.

Nyt suksessen, men husk også på at det kommer en dag i morgen. Bygg på dette gode grunnlaget og legg planer for videre fremgang. Hva er ditt neste steg?

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot