Strutt av selvtillit

Tirsdag 10. august ble dagens kort «Queen of Wands». Stavdronningen er en sterk, selvsikker og målbevisst kvinne som overvinner alle hindringer på sin vei. Hun følger hjertet sitt og inspirerer deg til å gjøre det samme. Hva får deg til å føle deg levende?

Vi trenger litt motstand for å vokse og Stavdronningen har skjønt hvordan man utnytter dette til sin fordel. Hun går løs på utfordringene med handlekraft og løser dem på kreative måter. I dag ber hun deg om å handle som henne. Har du vært for passiv i en situasjon er dette tidspunktet for å ta grep. Har du vært for sta? Stavdronningen er dynamisk og fleksibel. Av og til må man tilpasse seg litt for å oppnå bedre resultater.

Dette er en ildfull og varm energi full av vitalitet og livsglede. Beveg kroppen, enten det er å bestige et fjell eller å danse vilt og uhemmet. Kjenn blodet bruse, gled deg over alt det fantastiske kroppen din kan gjøre og alt du kan skape. Tenn din indre flamme!

Ha en gnistrende dag!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot