Sterke feminine energier

Kortet for tirsdag 19. april er «Queen of Cups». Begerdronningen er en omsorgsfull, følsom og intuitiv kvinne som lever ut ifra hjertet. Dette er derfor en god dag for å fokusere på din spirituelle utvikling og bli mer bevisst på dine egne følelser.

Begerdronningen ber deg om å reflektere på dine dypere aspekter. Er du i kontakt med ditt indre? Gjør du ære på dine sanne følelser? Hun ber deg være omsorgsfull med deg selv og andre, og inspirerer deg til å følge hjertet uten å dømme eller tenke på hva som er mest fornuftig. Tilbring tid i meditasjon for å få dypere innsikt i følelsene dine og høre kallet fra hjertet ditt sterkere.

Du er ekstra sensitiv for energier og åndelig inspirasjon nå. Åpne hjertet ditt og jobb med å styrke dine spirituelle evner. Hvis du kjenner en dragning mot åndelig arbeid så er dette et tegn for å melde på deg på kurs innen klarsyn eller healing. Dette er også et godt tidspunkt for å ta kontakt med en profesjonell klarsynt, medium eller healer, hvis dette er noe du tenker på.

Begerdronningen er et veldig godt kort hvis du tenker på å gifte deg eller få barn. Hun symboliserer femininitet, fruktbarhet, ubetinget kjærlighet og sterke emosjonelle bånd. Lytt til Begerdronningens dype visdom, våg å møte verden med et åpent hjerte og ubetinget kjærlighet.

Våg å være sårbar, er Begerdronningens råd.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot