Starten på en ny og spennende reise

Lørdag 19. mars er dagens kort «The Fool» eller Narren. Dette er det første kortet i tarotstokken og står for nye begynnelser og starten på en ny syklus. Han er en drømmer som møter verden med et åpent sinn.

Narren er et herlig kort – et friskt pust som gir oss nytt håp for fremtiden. Han er sulten på livet og nye erfaringer, og lar seg lede av sin intuisjon og entusiasme for livet i seg selv. Han er kanskje på vei utfor et stup, men har blikket festet på horisonten og et smil om munnen.

Dette kortet kan symbolisere en ny start for deg, enten det gjelder at barna flytter ut, eller at du selv flytter til et nytt sted, begynner i en ny jobb, starter på et nytt studie, treffer en ny partner eller egentlig hva som helst. Reflekter over hvilket område i livet ditt hvor du enten trenger eller er i gang med en ny start. Tillat deg å drømme og se for deg hvordan du ønsker at hverdagen din skal se ut nå som dette nye er på vei inn i livet ditt.

For Narren er det ikke destinasjonen som er viktig, men heller reisen dit og alt han opplever på veien. Det er ikke nødvendig å planlegge alt, men ha tillit til at veien blir til mens du går og at alt skjer til riktig tid slik det er meningen at det skal skje. Vær heller ikke opptatt av hva andre folk tenker og mener. Du er på din egen reise og bare du kan leve ditt liv. Det er Narrens råd.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Les også: 

Orakelkort for lysarbeid