Skip to main content

Søk svar i deg selv i dag

Dagens kort ble den vise Eremitten fra den store arkana. Dette betyr at i dag finner du svar på dine spørsmål i deg selv. Sett av tid til deg selv og introspeksjon.

Eremitten handler i aller høyeste grad om å søke innover etter svar. Alenetid vil absolutt være gull verdt i dag. Dette kortet oppfordres deg til å sørge for at du får nok tid for deg selv og at du respekterer dine egne behov for tenkning, meditasjon, trening og refleksjon.

Hvis det blir intenst hjemme, så snakk om det og sørg for at dere alle får nok tid både sammen og hver for dere.  Eremitten kommer med viktig budskap om at du allerede besitter alle svarene du søker etter. Tillat ro og tid til refleksjon og introspeksjon, så vil du finne gull og klarhet i ditt indre.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene  Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en vis tirsdag?

Hilsen Ragna??‍♀️


Denne artikkelen handler om…


Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.