Skip to main content

Skarpt sinn i dag

Dagen i dag vil kanskje være preget av mye tanker, logikk og rasjonell tenkning. Dagens kort onsdag 26. februar ble «King of Swords», eller luftkongen på norsk. Dette er en intellektuell herremann som har orden i sysakene.

Dagens kort tyder på at du i dag kanskje vil arbeide mer med hodet og intellektuelle oppgaver, eller at du blir utsatt for oppgaver som krever dette.

Luftkongen er også et tegn på at du i dag endelig får oversikt og koll på en oppgave eller tema som har vært uoversiktlig for deg. Endelig bare «vet» du hva du skal gjøre.

Dette er også et kort som råder deg å heller bruke logikken og hodet i viktige avgjørelser i dag. Du skal alltid følge hjertet, men bruk noen øyeblikk til å tenke deg godt om i dag hvis du står ovenfor viktige valg.

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.