Se tilbake på veien du har gått

Lørdag 11. september ble dagens kort «The Hermit», altså Eremitten. Dette er en mystisk og spennende figur som lever et tilbaketrukket liv og bruker tiden på å fordype seg i livets hemmeligheter.

For deg kan dette kortet bety at dette er et godt tidspunkt å starte med meditasjon, eller utvikle meditasjonspraksisen din hvis du allerede har en. Det kan også bety at dette er en fin dag for refleksjon over livet ditt. Se tilbake og tenk alt du har lært på veien. Hvor har livet ledet deg? Er du der du ønsker å være? Tilbring tid med deg selv i meningsfull stillhet og kontemplasjon. Bli kjent med deg selv og dine verdier. Vær ærlig med deg selv. Hva er viktig for deg?

Eremitten kan også stå for en klok person, en lærer, mentor eller rådgiver du kan vende deg mot for visdom, veiledning og støtte. Vi har alle en indre guide, et høyere selv, som kan hjelpe oss å manøvrere livets utfordringer og gleder. Ta kontakt med denne i dag.

Står du foran et vanskelig valg bør du bruke dagen på å distansere deg fra hverdagens distraksjoner, samle informasjon og tenke grundig gjennom saken.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot