Samle familien i dag

Søndag 23. mai ble dagens kort «Ten of Pentacles» − ti mynter, som handler om familiesamhold og det du bygger opp som vil leve videre etter at du selv er borte. Det symboliserer det båndet du styrker når du samler flere generasjoner til søndagsmiddag og andre sosiale sammenkomster.

Tekst: Kirsten Lucie

Familien er ofte det viktigste man har og dette kortet ber deg om å ta vare på nettopp dette i dag. Fortell dine nære at du setter pris på deres selskap, eller vis det ved å lage et godt måltid som samler alle rundt bordet.

Ti mynter er også et kort som står for for varig rikdom og materiell velstand, så om du tenker på å gjøre langsiktige investeringer, kjøpe bolig eller lignende i dag, er dette et godt tegn. Bare pass på å følge etablerte og velkjente metoder, dette er ikke dagen for store risker.

Dette er også et godt tidspunkt for å begynne å spare til pensjon eller passe på at du har alle forsikringer og økonomiske anliggender i orden.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. 

Kirsten Lucie

Om artikkelforfatteren:

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.