Rolig start på uken

Mandag 4. april. Dagens kort ble «Four of Swords» eller fire sverd. I dag bør du ikke ha for mye på timeplanen, men heller skru ned tempoet litt og fokusere på hvile. Dette kortet handler ofte om å ta en pause, en ferie eller å trekke seg tilbake til et stille sted.

Kanskje har du vært igjennom en intens periode som har krevd mye av deg. Nå er det tid for å lade batteriene og hente nytt påfyll av energi. Trekk deg tilbake fra sosiale arenaer og tilbring tid bare med deg selv. Gjør ting som løfter deg opp, klarner hodet og roer emosjonene som for eksempel rolig yoga og meditasjon, turer i naturen eller et langt bad.

Fire sverd minner oss om å ta en revurdering av hvor vi står. Som mannen på bildet blir vi bedt om å gå i tenkeboksen. Vent med viktige avgjørelser akkurat nå og tenk deg grundig om først. Legg fra deg arbeidet og gjør noe helt annet en stund. Sov på det.

Sverdene symboliserer utfordringer i livene våre, og av og til kan det være veldig utfordrende å være i ro. Men hvile og restitusjon er helt nødvendig nå, så ikke ha dårlig samvittighet for å si nei til invitasjoner eller aktiviteter i dag hvis du egentlig ikke har lyst. Du vil takke deg selv senere.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot