Prioriter egentid i dag

Onsdag 7. juli. I dag er dagens kort «Nine of Pentacles» eller ni mynter. Dette kortet handler om å stå på egne ben og vite hva man er verdt. Det står for vekst, velstand, selvstendighet, mestring og egenkjærlighet.

Reflekter over hvor langt du har kommet i din prosess. Se tilbake og tenk på hvordan livet ditt var for et år siden, fem år siden eller til og med tjue år siden. Du har oppnådd så mye i løpet av denne tiden. Dette kortet er en anerkjennelse av det. Vær stolt av deg selv og kjenn på takknemlighet for alt du har bygget opp av erfaringer, materielle verdier og personlig vekst.

Ni mynter er et veldig godt tegn hvis du vurderer å bytte jobb, starte ditt eget foretak eller begynne på en ny utdanning. Det samme gjelder hvis du skal utbedre boligen din eller flytte til en ny og bedre bolig. Go for it!

Til slutt råder kortene deg til å sette av tid til deg selv i dag. Gi deg selv påfyll og glede, enten det er en frisørtime, skjønnhetsbehandling, massasje eller en treningsøkt. Gjør det for deg!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot