Skip to main content

Perfekt dag for faglig påfyll og læring

Ukens første kort mandag 5. april ble det nydelige Kenaz Dette er navnet på runen som på norsk heter Kaun som betyr visdom, intuisjon og kunnskap. På dette kortet ser vi en ugle som kommer svevende ned mot en bok med en brennende fakkel.

Dette betyr i at i dag vil du få en indre glød for å lære deg nye ting, eller friske opp på noe som du allerede har kjennskap til. Det kan hende at du i dag melder deg på et nettkurs eller kanskje plukker opp igjen en bok du har lagt fra deg en stund. Kos deg i dag med å tilegne deg kunnskap, tilspisse evnene dine og bruke kreativiteten din til å lære enda mer.

Kortet er gjengitt med tillatelse fra Athene Noctua, som har laget kortstokken The White Witch’s Familiar Runic Oracle. Den har en kombinasjon av runer og paganistiske følgesvenner (familiars). Dette er Noctuas Instagram-konto.

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!