Nye prosjekter og masse kreativ energi

Torsdag 10. juni er dagens kort «Ace of Wands» - Stavenes ess, som har en herlig ildfull og optimistisk energi som du kan bruke til å sette i gang nye prosjekter, finne kreative løsninger og tilfredsstille dine ambisjoner.

Tekst: Kirsten Lucie

Har du gått og tenkt på en ting du skulle ordnet? Som å male huset eller planlegge en sommerfest for jobben? Vel, nå har du sjansen. Det nytter ikke å sitte og vente på at andre skal gjøre noe. Dette er dagen for å selv ta initiativ.

Dette er også et perfekt tidspunkt for å utfolde deg kreativt gjennom musikk, kunst og fysisk aktivitet. Bruk denne vitale energien til å prøve ut en ny treningsform eller dykk ned i en ny interesse. Hvis du føler deg litt mer nedpå, er det ikke en viss bok du har gledet deg til å lese?

I dag kan du også legge spenstige planer for fremtiden. Drøm stort. Dette er en sprudlende og entusiastisk energi hvor ingenting er umulig. La deg begeistre og våg å tenke på hvordan et grenseløst liv ville sett ut.

Bare fantasien setter grenser!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Kirsten Lucie

Om artikkelforfatteren:

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.