Skip to main content

Ny start med nymånen i dag!

Fredagens kort 16. oktober ble den spennende første arketypen i Den store arkana, «The Fool» som er det samme som Narren på norsk. En ny stor reise, et nytt prosjekt, ny karriere eller har en ny start i forhold til din spirituelle utvikling er på vei!

Ha tillit, lev i flyt med universet og vit at veien blir til mens du går. Du trenger ikke å vite alt eller skjønne alt som skjer – vær på reisen og nyt å være den reisende. Vær åpen, alt du opplever og får mulighet til å være med nå er verdifull erfaring som vil gi deg vekst, samt hjelpe deg å komme nærmere din sjels ønsker.

I kveld klokken 21:31 er det også nymåne i den harmoniske Vektens tegn. Nymåne i Vektens tegn gir deg en ypperlig mulighet til å se på dine forhold og relasjoner. Hvis du ønsker å tiltrekke deg et godt forhold, enten det er venner eller kjæreste, så er dette den rette tiden.

Les om oktobers nymåne her 

Sett mål, visualiser og drøm stort under hver nymåne. Ta en titt på dine forhold, både til deg selv og de rundt deg under denne nymånen. Sett gjerne opp en ønskeliste. 

Si ja til muligheter som byr seg i dag, dette er et veldig positivt kort!

Les mer her om hva du kan gjøre når det er nymåne.

God helg!

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.