Materiell trygghet og stabilitet

Dagens kort ble den stødige og trygge Jordkongen. Dette betyr at du i dag kanskje har ekstra fokus på hjemmet, det materielle og eventuelt å gjøre tiltak som styrker dette. Dette er også et kort som står for trygg og stødig økonomi hvor det kommer godt med penger inn.

Når Jordkongen beærer oss med sitt nærvær kan du forvente materiell trygghet og stabilitet. Jordkongen vet hvordan han skal både tjene og holde på pengene. Det kan hende at du får en liten pengegave av noen form i dag også.

Tatt ned i mer hverdagslig betydning kan det hende at du ønsker å bare være hjemme i dag. Å være «Konge» i ditt eget hus/ leilighet og slappe av. Dette er også en flott dag å nyte et godt måltid sammen med venner og familie eller shoppe litt til interiør. Det kan også hende at du bestemmer deg for å ikke bruke like mye penger og setter opp en sparekonto.

Jordkongen er ikke av den ville og impulsive typen, det må være forutsigbart, trygt og godt. Ha med deg denne energien i alle valg som har av økonomisk betydning i dag. Føles det bra så kan du regne med økonomisk vekst siden.

(Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Kos deg og nyt det du har i dag!
Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️