Skip to main content

Lytt til intuisjonen din i dag

Onsdagens kort 18. november ble selveste Yppersteprestinnen fra Den store arkana. Denne vise arketypen oppfordrer deg til å stole på intuisjonen din i dag.

Du vil mer naturlig føle at du har bedre kontakt med din intuisjon og klarsyn i dag. Disse evnene, som vi alle besitter, vil være ekstra sterke denne dagen. Derfor er det en ypperlig dag å øve seg på tarot- eller orakelkort for eksempel. Plutselig vil du få den etterlengtede innsikten du har savnet i et tema eller prosjekt og du «ser»  og «vet» hva som skal gjøres.

Kanskje du også blir inspirert til å lese mer om alternative temaer, ta nettkurs om tarot, lære deg astrologi eller lignende. Yppersteprestinnen letter i dag på sløret slik at du får et lite glimt av den fantastiske og uendelige kunnskapen som universet, og du, sitter på.

Kos deg med bøker, meld deg på kurs og la sjelen din få det spirituelle påfyllet og innsikten den tørster etter.

Kortet er fra kortstokken Engletarot og er laget av Radleigh Valentine, illustrert av Steve A. Roberts og er gjengitt med tillatelse.

Liker du denne kortstokken? Du kan kjøpe den hos Lille Arkana.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!