Skip to main content

Livet leker

Kortet for søndag 24. april er «The Sun», Solen. En vanskelig periode er over, solen bryter gjennom skylaget og livet føles lett og fylt med glede. Dette kortet symboliserer utelukkende positivitet og suksess. Tid for latter og lek!

Solen er det gladeste kortet i tarotstokken, så i dag ser ut til å bli en skikkelig fin dag. Har du gruet deg til noe eller venter du i spenning på resultatene av noe du har jobbet med? Da kan du ta det helt med ro. Det vil ordne seg! Fremtiden er lys og livet smiler.

Solen har en utadvendt og strålende varm energi, og kortet kan varsle om en oppløftende, dog intens periode med mye aktivitet. Gi deg selv pauser innimellom så du ikke brenner deg ut. Det fine med dette kortet er at bekymringer og tunge tanker fordamper som dugg for ja, nettopp solen!

Går du og venter på et tegn? Solen er et høyt og rungende «JA!» Sett i gang!

Dette er også en kreativ energi, så prosjekter du har arbeidet med en stund starter nå å bære frukter. På den sosiale fronten tyder solen på hjertevarme, omsorg, latter og lekenhet. Slipp løs det indre barnet i deg og ikke ta ting så seriøst.

Se etter hvordan solen viser seg i ditt liv, ta imot den og nyt varmen og gleden den sprer.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot


Denne artikkelen handler om…


Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.