Skip to main content

Kontakt med følelser, intuisjon og klarsyn

Da er vi endelig i gang med desember! Dagens kort tirsdag 1. desember ble den kjærlige, følsomme og intuitive «Queen of Cups» eller Vanndronningen som hun heter på norsk. Det oppfordrer deg til å komme i dyp kontakt med følelser, intuisjonen og klarsynet ditt i dag. 

Den følsomme, kjærlige, intuitive og tilstedeværende Vanndronningen oppfordrer deg til å fokusere litt ekstra på følelsene og intuisjonen din denne dagen. Vær omsorgsfull til både deg selv og andre.

Kanskje du allerede føler deg litt ekstra sensitiv og filosofisk i denne stund. Dette er en ypperlig dag til å bruke denne sensitiviteten til å forbedre og perfeksjonere dine evner innen klarsyn, healing, astrologi og lignende. Med dette mener jeg ikke at det finnes en perfekt måte å utføre eller jobbe med disse temaene, men det vil være en stor sjanse for at du vil føle et kraftig fremskritt i ditt arbeid med dette i dag.

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.