Koble deg på hjerteenergien

Fredag 18. februar. Dagens kort ble «The Lovers», altså De elskende. Dette er selve Kjærlighetskortet, som symboliserer den rene, ekte, ubetingede kjærlighetsenergien.

Vi er sosiale skapninger som trenger andre mennesker for å trives, og dette kortet handler om å knytte bånd, komme nærmere og åpne seg for andre. De elskende råder deg til å se etter muligheter for å skape forbindelser med andre i dag.

Tarotkortet «de elskende» fra kortstokken The Druidcraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Dette kortet er et veldig godt tegn uansett om du er singel eller i forhold. Det ber deg om å åpne hjertet og ta imot kjærlighet, uansett hvilken form den kommer i.

Savner du kjærlighet i livet ditt? Kortet er en oppfordring om å jobbe med ditt forhold til deg selv. Reflekter over hvordan du snakker til deg selv: Er du glad i deg selv? Føler du at du fortjener kjærlighet? Hvordan ser kjærlighet ut for deg?

Dette kan være vanskelige spørsmål å svare på, men du vil få utrolig mye igjen for å bygge opp et godt forhold til deg selv. Ved å elske deg selv, åpner du også opp for å ta imot mer kjærlighet fra andre.

En enkel liten meditasjonsøvelse for å rense og åpne hjertet:

Koble deg på kjærlighetsenergien ved å meditere med en rosenkvartskrystall. Visualiser at hjertechakraet åpner seg og renses ved hjelp av krystallen. Ved hvert innpust fylles kroppen din gradvis opp av strålende gyllent kjærlighetslys og ved hvert utpust gir du slipp på stress, frykt og anspenthet. Sitt i den gode energien så lenge du vil. Etterpå vil du føle deg lett, glad og tilfreds.

Ha en herlig dag 💖

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot