Skip to main content

Klok av skade

Torsdag 15. juli er «Three of Swords» dagens kort. Tre sverd handler om å bearbeide vonde følelser. Hjertesorg, skuffelser, svik og savn. Det er en del av livet, og noe alle opplever en eller annen gang.

Vi har alle vår bagasje og noen ting veier tyngre enn andre. I dag ber kortene deg om å omsorgsfullt hente fram det du bærer på som gjør vondt, og bearbeide det. Du kan gjøre det ved for eksempel å skrive et brev til den som har såret deg, den du savner eller til deg selv. Tøm deg for alt det vonde og få alt ned på papiret. Etterpå kan du brenne det og du vil føle deg mye lettere.

En sorg er ofte iblandet andre vonde følelser, som anger, skyld, sinne, bitterhet, håpløshet og frykt. Om du kan identifisere og bearbeide én og én av disse følelsene, vil sorgen etter hvert bli mindre komplisert og derfor mer håndterlig.

Vonde erfaringer og vanskelige følelser bringer med seg muligheter for vekst og visdom, hvis vi klarer å jobbe med det og bruke erfaringen til noe positivt.

Tilgi det som kan tilgis, gi slipp på det som tynger og gå videre som et friere og klokere menneske.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.