Skip to main content

Jobb med hvordan du ser ting

I dag, mandag 10. februar, ble dagens kort «Perception» som betyr persepsjon på norsk. Dette kan være en beskjed fra universet om å begynne å se deg selv som den fantastiske personen du er.

Persepsjon er måten vi oppfatter og tolker ting, for dette kan nemlig være veldig individuelt. Alven på kortet ser seg selv som gammel og stygg. Dette kortet kan også være en advarsel om at ikke alt som skinner er gull, det kan hende at du må tre litt forsiktig i dag med nye mennesker og kontakter.

Hvordan ser du deg selv? Snakker du deg selv ned og undervurderer dine evner? Kanskje du ubevisst stiller høye krav til de rundt deg og hvordan de skal oppføre seg. Husk at vi aldri kan vite 100 prosent hvordan andre har det. Dette kortet oppfordrer deg til å se ting med et mer kjærlighetsfullt og ydmykt blikk. Samtidig så råder det deg til å være obs med nye mennesker, avtaler og kontakter. Vær bevisst på din persepsjon i alle områder i dag.

Ikke snakk deg selv ned – du er bra nok akkurat slik du er. ❤️ 

Med dette ønsker jeg deg en magisk mandag!

Kortet er fra kortstokken Faery Godmother av Flavia Kate Peters. 

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.