Skip to main content

Hvil deg og søk innover i dag

Denne tirsdagens kort den 19. mai ble «Watchtower of the North – Winter». Dette er knyttet til de gamle verdiene og kunnskapen de forskjellige himmelretningene hadde og har. Dette kortet råder deg i dag å søke innover for svar.

Dette kortet gir beskjed om at du kan være i en spennende transformasjonsfase. Det kan også hende at du er sliten og lei etter en utfordring eller tøff periode. Unn deg tid til å samle kreftene i dag – gjerne med meditasjon, ekstra søvn og sunn og ren mat. Bruk gjerne svarte klær for beskyttelse av energien din. Jobb med elementet jord for å finne svar. Tur i naturen vil også gjøre deg godt. 

Her er en liten formel du kan si til deg selv for å finne den indre visdommen du søker. Formelen er fra heftet som følger orakelkortene:

Winter’s hard, but you’ll survive,

as Crone strips you, whilst still alive.

This season’s magic I laid bare.

New wisdom’s found within, to share.

This magic is worked with harm to none,

So mote it be. There, it is done.

Ha en avslappende tirsdag videre!

Kortet er hentet fra «Witches Wisdom Oracle Cards» av Barbara Meiklejohn-Free og Flavia Kate Peters. Illustrasjon: Richard Crooks.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.