Skip to main content

Hold ut! Du er snart i mål!

Dagens kort ble Ni staver. Dette kortet oppfordrer deg til å holde ut for du er snart i mål.

Det kan kanskje føles som om hele verden eller universet jobber mot deg og det kan være litt tungt i dag. Dette kan føre til at du er litt ekstra i forsvarsposisjon og at humøret kan gå litt opp ned. Det kan føles som om du brenner litt i begge ender og at du er sliten.

Vit at du kan snu dette tankesettet like fort som det kommer ved å tenke på det du er takknemlig for og samtidig være stolt over deg selv og det du har gjort. Det du har bygget opp, eller prosessen du er i din spirituelle utvikling er kraftfullt.

Du har kommet kjempelangt, ikke gi opp nå. Belønning er rett rundt hjørne hvis du tør å se dette for deg! Hold ut – du er snart i mål!

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en kraftfull tirsdag ♉
PS: Det er også en heftig fullmåneformørkelse i Tyrens tegn i dag, dette kan merkes på kroppen for mange av oss. Vær god mot deg selv og prioriter noe tid i komplett stillhet i dag hvis du føler deg stresset og sliten. Snart så letner den kollektive energien. Du er snart der!

Hilsen Ragna ‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.