Skip to main content

Hold ut, det er verdt det!

«Nine of Wands», eller ni staver som det heter på norsk, ble dagens kort denne onsdagen 6. mai. Dette kortet oppfordrer deg til å holde ut, for du er snart i mål.

Det kan kanskje føles som om hele verden eller universet jobber mot deg og det kan være litt tungt i dag. Dette kan føre til at du er litt ekstra i forsvarsposisjon og at humøret kan gå litt opp ned. Det kan føles som om du brenner litt i begge ender og at du er sliten.

Vit at du kan snu dette tankesettet like fort som det kommer ved å tenke på det du er takknemlig for og samtidig være stolt over deg selv og det du har gjort. Det du har bygget opp, eller prosessen du er i din spirituelle utvikling er kraftfullt. Det er verdt å kjempe for.

Du har kommet kjempelangt, ikke gi opp nå. Belønning er rett rundt hjørnet hvis du tør å se for deg suksessen og erkjenne din og dine prosjekters verdi.

Heia deg!

Ha en kjempefin dag videre! ?

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.