Hold ut, det er verdt det!

«Nine of Wands», eller ni staver som det heter på norsk, ble dagens kort denne onsdagen 6. mai. Dette kortet oppfordrer deg til å holde ut, for du er snart i mål.

Det kan kanskje føles som om hele verden eller universet jobber mot deg og det kan være litt tungt i dag. Dette kan føre til at du er litt ekstra i forsvarsposisjon og at humøret kan gå litt opp ned. Det kan føles som om du brenner litt i begge ender og at du er sliten.

Vit at du kan snu dette tankesettet like fort som det kommer ved å tenke på det du er takknemlig for og samtidig være stolt over deg selv og det du har gjort. Det du har bygget opp, eller prosessen du er i din spirituelle utvikling er kraftfullt. Det er verdt å kjempe for.

Du har kommet kjempelangt, ikke gi opp nå. Belønning er rett rundt hjørnet hvis du tør å se for deg suksessen og erkjenne din og dine prosjekters verdi.

Heia deg!

Ha en kjempefin dag videre! ?

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot