Heng med i svingene

Kortet for torsdag 17. februar ble «Prince of Swords». Sverdprinsen er et av de fremste kortene for bevegelse og fremgang. Prinsen på kortet har fullt fokus fremover og dette symboliserer klare tanker, målbevissthet og mot.

Sverdprinsen har masse mental energi som kan føre han langt om han fokuserer den riktig. I dag ber han deg om å handle som ham. Finn målet ditt, glem alt annet og gå til arbeidet med liv og lyst. Fokuser denne intense mentale energien på et konstruktivt mål, slik at du unngår unødvendig tankekjør som bare sliter deg ut. Pust med magen og gå ut i frisk luft for å klarne hodet.

Dette kortet kan av og til også symbolisere en plutselig endring i planene som dytter deg ut av komfortsonen din. Se i så fall dette som en mulighet for læring og innsikt. Vær oppmerksomt tilstede og observer reaksjonene dine, for her har du en sjanse til å lære mye om deg selv.

Sist men ikke minst står dette kortet for reiser (særlig flyreiser) eller flytting. Hvis dette gjelder deg kan du regne med at ferden vil gå raskt og effektivt uten noe dill dall. Man kan nesten føle seg litt svimmel av denne energien, så husk å ta pauser i løpet av dagen og ta gjerne en jordende meditasjon for å roe ned før du legger deg.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot