Harmoni og flyt

Onsdag 20. oktober er dagens kort «The Fferyllt» eller Måtehold som det kalles i tradisjonell tarot. Dette kortets hovedbudskap er viktigheten av balanse. Særlig balanse mellom det indre og ytre, og det maskuline og feminine – yin og yang.

På kortet ser vi en kvinne som heller en væske over i en annen, hun blander innholdet sammen slik at det transformeres til noe nytt. Begge delene er like viktige for å skape det ønskede resultatet.

For deg betyr dette at fokuset bør ligge på å finne riktig forhold mellom de ulike aspektene som til sammen utgjør ditt ønskede resultat i dag. Har du fokusert for mye på ett område og for lite på et annet i det siste? Reflekter over tiden og innsatsen du legger ned i de ulike delene av livet ditt. Typisk glemmer vi å sette av tid til egentid og påfyll av energi til oss selv. Eller har du vært for selvopptatt i det siste? Ingen av delene er optimalt – riktig balanse er nøkkelen.

Måtehold forteller deg at du befinner deg i en posisjon hvor du kan skape harmoni og balanse nå. Vær bevisst på hvordan ditt eget indre kjennes ut. Kjenner du på indre fred? Fokuser på å skape fred i deg selv, og du vil se at de ytre omgivelsene også blir mer fredfylte.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot 

Les også om fullmånen i Væren i dag, 20. oktober klokken 16:56:
«Gi slipp på alt som begrenser deg»