Handlekraftig start på uken

Mandag 6. desember er dagens kort «King of Wands» altså Stavkongen. Dette er et veldig godt kort for å gjennomføre det du ønsker. Stavkongen er ikke redd for å handle. Han har masse energi og fikser og ordner ting lett som en plett.

Dette kortet har en skapende og sterk energi som gir en skikkelig kickstart på uken. Stavkongen er modig og energisk. Hent inspirasjon fra ham i dag. 

Kjenn at du har full kontroll. Arbeidet ditt gir gode resultater og du føler deg sterk. Selvtilliten er på topp. Du sitter i førersetet og har all grunn til å være stolt av deg selv. Du kan klare det utroligste bare du bestemmer deg for det.

I dag kan du merke at du har ekstra overskudd og handlekraft. Bruk tid på noe du er lidenskapelig opptatt av. Ikke være redd for å ta plass og følge drømmene dine. Bruk denne energien for alt den er verdt. Har du en påbegynt idé eller et prosjekt du vil få ferdig er dette tidspunktet for å gjennomføre det. Ikke nøl eller utsett noe nå, stå på og fullfør prosjektene dine.

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot