Ha tillit til prosessen din

Lørdag 21. august. I dag er det «The Hanged Man» − den hengte mann. På bildet ser vi en mann som henger opp ned fra et tre, bundet på hender og føtter. Han har ikke annet valg enn å akseptere situasjonen sin. Dette kortet symboliserer en mulighet til å fokusere innover og fastslå hva du trenger å gi slipp på og hva som skal beholdes.

Livet består av en rekke hendelser og av og til skjer det ting vi ikke kan styre. Det er lett å glemme at livet er ikke noe som skjer mot deg, det er noe som skjer for deg. Alt vi kan gjøre er å tilpasse oss og finne den beste måten å leve på, uansett hva som skjer.

Kanskje går du igjennom en vanskelig periode nå. Dette kortet forteller deg at det ikke nytter å stritte imot det som skjer, av og til må vi ofre noe for å komme videre i vår utvikling, og alle erfaringer – gode som vonde – har verdi i form av lærdom.

Tenk på det som en indre opprydning. Hva er unødvendig å holde fast på? Hva har verdi for deg? Hva ønsker du å bringe inn i livet ditt? Hva slags grunnlag har du å bygge videre på? Bruk tid på å vurdere ulike muligheter, legg til rette for at positive ting kan skje og ha tillit at du er rett vei.

I morgen er det fullmåne, så begynn i dag å tenke over hva du ønsker å gi slipp på. Opplever du motstand på et område i livet? Reflekter over hva som holder deg igjen fra å oppfylle dine mål, og planlegg et lite rituale for å gi slipp på blokkeringene under fullmånen i morgen.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot