Skip to main content

Ha tillit til prosessen din

Lørdag 21. august. I dag er det «The Hanged Man» − den hengte mann. På bildet ser vi en mann som henger opp ned fra et tre, bundet på hender og føtter. Han har ikke annet valg enn å akseptere situasjonen sin. Dette kortet symboliserer en mulighet til å fokusere innover og fastslå hva du trenger å gi slipp på og hva som skal beholdes.

Livet består av en rekke hendelser og av og til skjer det ting vi ikke kan styre. Det er lett å glemme at livet er ikke noe som skjer mot deg, det er noe som skjer for deg. Alt vi kan gjøre er å tilpasse oss og finne den beste måten å leve på, uansett hva som skjer.

Kanskje går du igjennom en vanskelig periode nå. Dette kortet forteller deg at det ikke nytter å stritte imot det som skjer, av og til må vi ofre noe for å komme videre i vår utvikling, og alle erfaringer – gode som vonde – har verdi i form av lærdom.

Tenk på det som en indre opprydning. Hva er unødvendig å holde fast på? Hva har verdi for deg? Hva ønsker du å bringe inn i livet ditt? Hva slags grunnlag har du å bygge videre på? Bruk tid på å vurdere ulike muligheter, legg til rette for at positive ting kan skje og ha tillit at du er rett vei.

I morgen er det fullmåne, så begynn i dag å tenke over hva du ønsker å gi slipp på. Opplever du motstand på et område i livet? Reflekter over hva som holder deg igjen fra å oppfylle dine mål, og planlegg et lite rituale for å gi slipp på blokkeringene under fullmånen i morgen.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.