Ha et åpent sinn i dag

Torsdag 2. september er dagens kort «The Tower», Tårnet. Når Tårnet dukker opp handler det om uforutsette hendelser utenfor vår kontroll som styrer oss inn på en ny retning i livet.

Dette kortet kan virke skremmende ved første øyekast − et tårn blir truffet av lynet og to uheldige sjeler faller hodestups ned i vannet. Brått og brutalt er livene deres snudd på hodet.

Men det er heldigvis ikke så nifst og illevarslende som man først frykter når Tårnet viser seg. Det handler om at vi på uforutsette og tilsynelatende tilfeldige måter havner inn på en ny og spennende vei som i ettertid ofte viser seg å være akkurat det vi trengte. Det kan være både små og store ting som skjer.

Du har sikkert opplevd det selv. Den opprinnelige planen går i vasken og du blir kastet ut i noe nytt og kanskje litt ubehagelig. Shit happens! Men hva førte det med seg? Vekst, nye vennskap og muligheter du ellers ikke ville hatt. Slik er Tårnet. Det rykker deg opp og plasserer deg der du skal være.

Vær åpen for nye impulser og endringer i planene i dag. Hvem vet, kanskje noe du opplever som negativt akkurat nå faktisk fører deg nøyaktig dit du vil i fremtiden?

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot