Skip to main content

Gode forhold skapes i dag

Ukens siste kort ble kortet Gebo. Dette er navnet på runen som på norsk heter Giof og som betyr Gave. Dette kortet betyr også partnerskap og mulige fruktbare samarbeid som vil berike livet ditt.

På kortet ser vi en vakker svane som sprer vingene under fullmånen. Svaner har samme partner hele livet og vet at dette krever å både gi og ta.

I et langvarig forhold/ relasjon enten det er romantisk, vennskap eller familie vil det alltid være litt opp og nedturer. Det kan hende du allerede nå vet hvilken relasjon dette gjelder. Vit at dette er en gave til deg og at ved å finne en balanse mellom dere, så vil dette gå bra. Dette kortet er et godt tegn hvis du er redd for ting skal ryke, her er det stor sjans for at dere finner en god løsning sammen.

Dette kortet kan også bety at du mottar en eller annen form for fysisk gave eller påskjønnelse denne dagen. Ta imot med åpne armer, dette fortjener du <3

Kortet er fra orakelkortstokken The Witch’s Familiar Runic Oracle som er laget av Athene Noctua. Les mer om kortene hennes her. 

Ha en nydelig slutt på uken?

Hilsen Ragna??‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.