Gi deg selv et pusterom

Mandag 12. juli er dagens kort «Four of Swords», altså fire sverd. I dag bør du ikke ha for mye på timeplanen, men heller skru ned tempoet litt og fokusere på hvile. Dette kortet handler ofte om å ta en pause, en ferie eller å trekke seg tilbake til et stille sted.

Det har vært en intens periode og du har kanskje måttet jobbe ekstra for å bli ferdig til ferien, eller det kan ha vært konflikter du har måttet forholde deg til. Nå er det derfor tid for å lade batteriene og hente nytt påfyll av energi.

Trekk deg tilbake fra sosiale arenaer og tilbring tid bare med deg selv. Gjør ting som løfter deg opp, klarner hodet og roer emosjonene som for eksempel rolig yoga og meditasjon, turer i naturen eller et langt bad.

Fire sverd minner oss om å ta en revurdering av hvor vi står. Som mannen på bildet blir vi bedt om å gå i tenkeboksen. Vent med viktige avgjørelser akkurat nå og tenk deg grundig om først. Legg fra deg arbeidet og gjør noe helt annet en stund. Sov på det.

Sverdene symboliserer utfordringer i livene våre, og av og til kan det være veldig utfordrende å være i ro. Men det er helt nødvendig for at du skal være forberedt og klar for resten av uka. Så ikke ha dårlig samvittighet for å si nei til invitasjoner eller aktiviteter i dag. Pusterom og pause er det som trengs for deg nå.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot.