Skip to main content

Fysisk eller mental reise i dag

Dagens kort onsdag 13. januar ble det vakre Seks Luft, som er det samme som Seks Sverd. På dette kortet står det følgende budskap: «Det lysner! Slutten på en vanskelig situasjon. Dra på en reise.»

Dette kortet handler om reiseaktivitet, flytting eller planlegging av reise eller flytting. Dette trenger ikke bare å være snakk om flytting fra et hjem til et annet. Dette kan også gjelde flytting fra en jobb til en annen, ut fra et forhold og eventuelt mot et liv som singel eller inn i et annet forhold.

Kortet Seks Sverd kan også handle om en forflytning av vårt tankesett, altså en mental reise. Kanskje vi denne dagen får en annen oppfatning av en person eller situasjon som stiller ting litt annerledes for oss. Kanskje en kollega, venn, partner eller familiemedlem overrasker deg positivt slik at du sitter igjen med et annet helhetsinntrykk.

Ting blir bedre, så tenk positivt og vær takknemlig for alt det gode du har i livet ditt.

Kortet er fra kortstokken Engletarot og er laget av Radleigh Valentine, illustrert av Steve A. Roberts og er gjengitt med tillatelse. Den kan kjøpes hos Lille Arkana.

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.