Fremgang på det materielle planet

Torsdag 5. august. Kortet for i dag er «Prince of Pentacles», eller Myntknekten. Dette er en stødig og stabil type som er nøye med alt han foretar seg, og slik bygger opp et godt grunnlag for vekst og fremgang.

Ved å jobbe jevnt og trutt, blir resultatet best. Følg opp det du har startet på og løs ordentlig opp i eventuelle hindringer eller utfordringer. Hvis du skal gjøre noe så gjør det skikkelig, sier Myntknekten.

Alle knekter betyr fremgang, men Myntknekten er den mest tilbakeholdne av dem. Han passer på at alt er i orden før han tar en avgjørelse. Men når han først har tatt den står han for valget sitt.

Det kan være mye å hente på å ta en skikkelig opprydning og få orden på økonomien. Sett opp et budsjett og finn ut av hva som har gått inn og ut av konto de siste månedene. Få oversikt slik at du har best mulig forutsetninger for stødig fremgang fremover. Det kan også være lurt å ta kontakt med en dyktig økonom eller regnskapsfører for å hjelpe deg med dette.

Hvis du vurderer å selge/kjøpe bolig, bytte jobb eller starte opp for deg selv er Myntknekten et godt tegn, men bare pass på at du har et realistisk budsjett og at alt det praktiske er i orden før du tar neste steg. Særlig heldig er det hvis du planlegger å flytte til et sted hvor du kommer nærmere naturen.

Når det gjelder romantiske forhold står Myntknekten for en sensuell og omsorgsfull partner. Det er viktig for ham å holde seg i form og spise næringsrik og god mat. Han tar vare på seg selv og de rundt seg.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot