Skip to main content

Fortsett med ditt arbeid og dine drømmer går i oppfyllelse

På dagens kort «Ostara – Incubation» ser vi en skikkelse sitte ventende i et egg i blomstereng. Dette er en påminnelse til deg om at du er bra nok og arbeidet du gjør er bra nok. Drømmene dine vil gå i oppfyllelse med jevnt og trutt arbeid og en dose tålmodighet.

Ostara er en av de åtte hellige dagene, eller sabbatene som enkelte paganister feirer. Ostara faller alltid på vårjevndøgn og markerer vårens tydelige ankomst. På denne dagen er dag og natt like lange og fra dette tidspunktet vil dagene bli gradvis lengre og lengre.

Det er denne årlige sikre syklusen og at naturen kommer nok en gang til å våkne skikkelig til live som vi paganister og hekser feirer, solen og varmen vil ta over, naturen tviler aldri på det.

Dette kortet er en vennlig påminnelse om at drømmene dine vil gå i oppfyllelse akkurat når det skal, bare fortsett med det jevne og gode arbeidet. Du er akkurat der du skal være. Ha tillit og tålmodighet, du er på rett vei – sommeren din vil også komme!

Les mer om hva Ostara er her. 

Kortet er fra orakelkortstokken Witches’ Wisdom Oracle Cards av Barbara Meiklejohn-Free og Flavia Kate Peters, du kan lese mer om kortene her. 

Ha en herlig lørdag!

Hilsen Ragna??‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.