Fokuser på trivsel i hverdagen

Onsdag 8. september er dagens kort «Seven of Pentacles» altså sju mynter. Dette er et oppmuntrende kort som betyr at du har lagt ned et godt stykke arbeid i noe som på sikt vil føre til gode resultater.

Ta et skritt tilbake og se på hvor langt du har kommet og hvor mye du har oppnådd. Det er helt magisk hva du kan få til bare du har et mål å jobbe mot. Du er imidlertid ikke helt i mål enda, men du er absolutt på god vei! Nå gjelder det å ikke havne bakpå, men fortsette jevnt og trutt. Hold på visjonen, ta neste steg og etterhvert vil du se drømmen din bli virkelighet.

Mynter er den mest praktiske og jordnære sorten i kortstokken, og handler ofte om våre fysiske omgivelser som arbeid og hjem, og kropp og helse.

Dette kortet kan derfor også være en påminnelse om å ta en sjekk på de hverdagslige tingene som utgjør livet. Er hus og hage klart for høsten? Tar du godt være på kroppen din? Hvordan går det på jobben? Føler du deg motivert og opplever du mestring? Hva kan du gjøre for å forbedre hverdagen din?

Det kan være verdifullt å reflektere over disse tingene i dag, slik at du kan fungere optimalt og øke trivselen rundt deg.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot