Fokuser på hjerteenergien i dag

Lørdag 27. november ble dagens kort «Queen of Cups». Begerdronningen er en omsorgsfull, følsom og intuitiv kvinne som lever ut ifra hjertet. Dette er derfor en god dag for å fokusere på din spirituelle utvikling og bli mer bevisst på dine egne følelser.

Begerdronningen ber deg om å reflektere på dine dypere aspekter. Er du i kontakt med ditt indre? Gjør du ære på dine sanne følelser? Hun ber deg være omsorgsfull med deg selv og andre, og inspirerer deg til å følge hjertet uten å dømme eller tenke på hva som er mest fornuftig. Tilbring tid i meditasjon for å få dypere innsikt i følelsene dine og høre kallet fra hjertet ditt sterkere.

Du er ekstra sensitiv for energier og åndelig inspirasjon nå. Åpne hjertet ditt og jobb med å styrke dine spirituelle evner. Hvis du kjenner en dragning mot åndelig arbeid så er dette et tegn for å melde på deg på kurs innen klarsyn eller healing. Dette er også et godt tidspunkt for å ta kontakt med et profesjonelt medium eller en healer, hvis dette er noe du tenker på.

Dette er et veldig godt kort hvis du tenker på å gifte deg eller få barn. Hun symboliserer fruktbarhet, ubetinget kjærlighet og sterke emosjonelle bånd.

Lytt til Begerdronningens dype visdom, våg å møte verden med et åpent hjerte og ubetinget kjærlighet.

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot