Skip to main content

Flott start på uken med masse fremgang!

Denne mandagen 23. november er dagens kort «Dagaz». Dette er navnet på runen, som på norsk heter Dagr og står for fremgang, transformasjon og god helse.

På kortet Dagaz ser vi en nydelig sommerfugl på en kirsebærkvist. Under den henger det en puppe. Snart vil enda en sommerfugl komme til verden.

Dette kortet betyr at du som leser dette er midt i en kraftfull transformasjon og du i dag kan gjøre viktige gjennombrudd i din utvikling. Dette kan gjelde spirituelt, men også ellers i livet. Plutselig får du den visdommen og innsikten du søker, samt motet til å ta steget videre. Du er akkurat der du skal være, og i dag kan du regne med spennende transformasjon og fremgang!

Ønsker deg en magisk og transformerende mandag videre!

Kortet er fra kortstokken The White Witch’s Familiar Runic Oracle av Athene Noctua og er gjengitt med tillatelse. Den har en kombinasjon av runer og paganistiske følgesvenner (familiars). Dette er Noctuas Instagram-konto.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.