Flott dag for healing og renselse

Denne lørdagens kort 23. mai ble «Watchtower of the West – Autumn». Det betyr at dette er en veldig fin dag å jobbe med, bearbeide og heale følelsene dine hvis de er i ubalanse.

Kortet «Watchtower of the West – Autumn» er knyttet til de gamle verdiene og kunnskapen de forskjellige himmelretningene hadde og har. I dag er det vest som er knyttet til elementet vann, som igjen representerer vårt følelsesliv og intuisjon. 

Dagen i dag er også en ypperlig dag for å øve og leke deg med intuisjonen din. Bruk gjerne fargen blå for å komme mer i kontakt med følelsene og din intuisjon. Drikk masse rent vann og bruk gjerne vann som en del av din renselse. For eksempel et deilig bad med havsalt eller en lang varm dusj. Å sitte ved et vann eller ved sjøen vil også gi deg ekstra healing i dag.

Her er en liten formel du kan si til deg selv for å komme mer i kontakt med dine følelser og intuisjon. Formelen er fra heftet som følger orakelkortene:

The West brings the water, so it may impart,

Connection and healing, and open your heart,

Autumn reflects all that’s to reveal.

Cast magic at dusk, for emotions to heal.

This magic is worked with harm to none,

So mote it be. There, it is done.

Ønsker deg en kjempefin lørdag med masse healing og gode følelser videre!

Kortet er hentet fra «Witches Wisdom Oracle Cards» av Barbara Meiklejohn-Free og Flavia Kate Peters. Illustrasjon: Richard Crooks.