Finn balanse og mening i hverdagen

Mandag 25. november er «The Fferyllt» dagens kort, der hovedbudskapet handler om å etterstrebe mening, balanse og glede i din hverdag.

«The Fferyllt» er det samme som nr. 14 i den Store Arkana: «Måtehold». Hovedbudskapet denne dagen er å etterstrebe mening, balanse og glede i din hverdag. Dette gjelder både i ditt arbeid, i dine relasjoner og vennskap og ditt forhold til deg selv.

Hvis du trenger råd eller lurer på hva du skal gjøre med tanke på et valg i livet ditt i dag, så råder dagens kort at du kjenner etter og følger det som gjør at du føler deg meningsfull eller at det du gjør gir mening og glede for både deg selv og andre.

Ordet fferyllt er gammel-britisk og betyr en druidisk alkymist. De representerer noe som flyter fritt mellom verdenene, en forbindelse til universet, samt det flytende mellom verdener, kreativitet, harmoni, fred, alkymi og magi.

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Ønsker deg med dette en magisk og meningsfylt mandag!