Skip to main content

Familielykke og hyggelig samvær

Den første mandagen i februar blir preget av stor familieglede og samhold. Dagens kort ble «Ten of Cups» som er ti begre på norsk.

Ti begre er et av de gladeste kortene i hele tarotstokken og står for samhold, glede og harmoni. Dette gjelder spesielt familien, men kan også gjelde samvær med de du anser som din familie som nære venner og kollegaer.

Tarotkortet «ti begre» fra kortstokken The Druidcraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Samvær med de du setter veldig stor pris på i dag vil være god investering av din tid og energi. Vurder å kanskje endre litt på planer slik at du kan kose deg med de du er glad i denne dagen. Det vil gjøre deg godt og tilføre deg mer energi.

Med dette ønsker jeg deg en magisk og lykkelig mandag!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.