Familieglede og hygge

Dagens kort lørdag 7. desember er et av de beste kortene i tarotstokken, mener Ragna søberg, og hun blir alltid glad når hun ser det. Ti begre er et av de gladeste og koseligste kortene og det forteller om familieglede, samhold og hygge.

Dette forteller oss at denne lørdagen vil bære preg av masse gode følelser, latter, glede og genuint hyggelig samvær. Det er samvær som gir næring for sjelen og kroppen din.

Tarotkortet «ti begre» fra kortstokken The Druidcraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Denne lørdagen blir fylt med kjærlighet og kos. Kanskje juleverksted eller baking kan være en aktivitet å tenke på? Eller kanskje pynte huset litt sammen til jul? Brettspill eller filmkveld er fint. Finn noe hyggelig å gjøre sammen.

Sett gjerne av tid i dag til å være med de du er glad i, kanskje til og med vurder å gjøre om på planer slik at du får vært med familie og venner, for i dag vil dette være ekstra godt for deg.

Måtte denne lørdagen bringe deg kjærlighet, hyggelig samvær og energetisk påfyll! Kos deg!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot