Skip to main content

Eventyrlysten er stor i dag!

Denne dagen er det stor sjanse for at eventyrlysten og energien vil boble over hos deg. «Ildknekten», som er dagens kort elsker å dra ut på spennende eventyr. Dette kan være en perfekt dag til å presse litt personlige grenser, bestille en tur du lenge har hatt lyst på og det er også en perfekt dag å flørte og være sosial.

For et herlig kort å få midt i uken! «Knight of Wands», eller «Ildknekten» som kortet heter på norsk, er et friskt pust med energi, motivasjon og eventyrlyst. Og det er ikke så galt å få på en helt vanlig onsdag.

På dette kortet ser vi en ung og energisk katt som er klar for nye eventyr og oppdagelser. «Ildknekten» er modig, lidenskapelig, flørtete og elsker å utfordre og teste (helst overtrampe) grenser. Dette er dagen for å gå på date, pushe deg deg selv til oppgaver du har hatt lyst til lenge, men ikke funnet motet til. I dag får du mot i bøtter og spann! Kjør på med drømmene dine!

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en nydelig og modig dag?

Hilsen Ragna??‍♀️

Les også: 

https://medium.no/spirituell-utvikling/ta-tilbake-styringen-slik-kan-du-bygge-opp-din-indre-motivasjon/

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.