Er du klar for litt action?

Søndag 25. juli. Dagens kort ble «Prince of Wands», Stavprinsen. Han er en ildfull type som har både lidenskap og indre driv til å nå målene sine. Han er alltid klar for eventyr og har masser av energi og kreativitet.

På kortet ser vi at prinsen har øynene lukket mens han rir i full galopp mot eventyret som venter. Han har rett og slett full tillit til at universet leder han dit han skal. Han er ikke så glad i å planlegge, så han kan ende opp i litt uventede situasjoner som setter ham midlertidig ut av spill. Men det tar ikke lang tid før han er oppå hesten igjen på vei mot neste eventyr.

I dag kan du komme langt i planene dine hvis du klarer å holde et jordet fokus mot målet ditt. La kreativiteten slippe løs og kast deg ut i nye og spennende aktiviteter.

Alle prinser kan symbolisere en ny romantisk flamme, og stavprinsen kan bety en skikkelig heit sommerflørt. Her snakker vi lidenskap, begjær og gnistrende kjemi. Nyt det så lenge det varer for når sommeren er over og flammene slukket, er plutselig denne prinsen som sunket i jorden.

Ha en herlig søndag!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot