Skip to main content

Energi, moro og overflod vil prege denne dagen

Gårsdagens hvile og innsikt har gitt frukter, for dagens kort ble «Watchtower of the South – Summer». Dette er knyttet til de gamle verdiene og kunnskapen de forskjellige himmelretningene hadde og har. Dette kortet vil si at dagen i dag blir fylt med energi, kreativitet, lyst og glede. Det er på tide å nyte arbeidet du har gjort, feire og leve litt.

Bruk gjerne fargen rød i dag for å øke energien din og tiltrekke deg mer overflod. Meditasjon med flammer, for eksempel å se inn i et bål eller stearinlys vil hjelpe deg å finne igjen lidenskap og kreativitet. Nyt dagen og livet. Det er også stor sjans for at det blir romantikk og hyggelige lag i dag.

Her er en liten formel du kan si til deg selv for å vekke energien og overfloden inni deg. Formelen er fra heftet som følger orakelkortene:

Ignite the flames of Summer and know,

you are the power, the sacred glow.

Love and passion stirred and invoked.

Abundance is yours now the fire is stoked.

This magic is worked with harm to none,

So mote it be. There, it is done.

Ha en morsom og energisk onsdag videre!

Kortet er hentet fra «Witches Wisdom Oracle Cards» av Barbara Meiklejohn-Free og Flavia Kate Peters. Illustrasjon: Richard Crooks.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.