Skip to main content

En emosjonell dag

Torsdag 23. september er dagens kort «Ace of Cups», Begeresset. Her ser vi et beger som flommer over av klart, rent vann og det er nettopp slik denne energien føles. I dag kan du oppleve overstrømmende følelser av glede, kjærlighet og tilfredshet.

Ikke være redd for å vise følelsene dine i dag. Hvis du har slitt med et problem, særlig i mellommenneskelige relasjoner, kan du oppleve at dette vil løse seg på en god måte nå. Du kan trygt ta første steg mot forsoning mellom dere. Vær også imøtekommende om noen ønsker forsoning med deg.

Dette er et spesielt godt kort for romantiske forhold. Tilbring tid med din utkårede, sett pris på hverandres selskap og vær klar for intimitet, nærhet og kjærlighet i dag.

Kreativiteten er også på topp nå og er dette en produktiv fase for deg, hvor du kjenner deg inspirert og motivert til å ta fatt på nye prosjekter. Du har muligheten til å skape noe meningsfullt og unikt.

Denne energien kan være intens og overveldende, så pass på å trekke deg tilbake for litt egentid hvis du trenger det. Yoga, meditasjon, pusteøvelser, å gå en tur eller noe annet hvor du kommer ordentlig i kontakt med kroppen din virker balanserende og jordende.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. 
Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot


Denne artikkelen handler om…


Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.