En dag preget av valg

Februar sitt første kort ble to sverd. Dette kortet forteller at i dag kan dagen din bli preget av valg og mye tankevirksomhet rundt dette. To sverd viser en litt fastlåst situasjon og at du kanskje er litt overveldet av et vanskelig, eller tilsynelatende umulig valg. Pust med magen og kjenn etter hvilket valg som vil være best for deg.

Rådet og lærdommen her er å få hjulene i gang, tving deg selv til bevegelse. Den ene eller andre veien. Sett for eksempel opp en liste med fordeler og ulemper med begge valgene. Deretter velger du et av dem. Så vanskelig og så enkelt er det. Det viktigste her er å ikke bli stående helt stille. Hvis du ikke setter gang vil stillstanden bare vare, så skal du få hjelp av universet er det viktig at du får i gang en eller annen form for bevegelse. Om det så er kun denne listen, er det bedre enn ingenting.

Med dette sagt så kan dette også bety at du skal utsette bestemmelsen, se om du kanskje kan vente med dette viktige valget. Det er nemlig også et valg å bestemme seg for dette 😉

Ønsker deg en fin dag hvor viktige valg blir tatt!

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en fin dag! 

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️