Skip to main content

En dag preget av oppvåkning og ny innsikt

Ukens første dag, mandag 11. mai, blir preget av at du plutselig får en ny innsikt eller forståelse av deg selv eller andre. Kortet «Judgment», eller «dommen» som det heter på norsk er et kort som forteller om oppvåkning.

Når kortet «dommen» kommer inn i livet ditt er det på tide å tilgi seg selv og gi slipp på minner og tanker som holder deg tilbake. En ny spennende fase i livet ditt venter på deg!

I dag kan det hende at du opplever noe spennende eller sterkt som gir deg en ny energiboost og motivasjon til å fortsette med dine drømmer. Dette vi føles som en oppvåkning og kanskje til og med gjenfødsel. Jobber du aktivt med spirituell utvikling, så vil dette være en dag du kan forvente spennende gjennombrudd.

Vær oppmerksom på drømmer, tegn, møter og hendelser denne dagen. Notér gjerne ned i dagboken eller en egen notatbok for spirituell utvikling. Dette blir spennende!

Ha en magisk mandag videre!

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.