Skip to main content

En dag med litt urolige tanker

Dagens kort ble det litt tunge «Ni Luft» og er det samme som Ni Sverd. På kortet står det følgende: «Å forvente det verste. Selvoppfyllende profetier. Søvnløse netter.» Dette kortet forteller at dagen i dag kan bære preg av mye tankevirksomhet, bekymringer, vanskelige vurderinger og en følelse av håpløshet.

Fredag 9. oktober

Ni Sverd er også et kort som ofte kommer med dårlig søvn, uro og tanker som spinner av gårde. Det beste rådet denne dagen er å være snill med deg selv. Mediter for å roe ned sinnet. Snakk med venner og be om hjelp og råd. Ofte kan det hjelpe å lufte tankene slik at det ikke blir så overveldende.

Vær god og snill med deg selv i dag, ikke press deg selv. Kun positive og kjærlige tanker vil få deg fremover i dag. Bruk gjerne takknemlighet som verktøy mot tunge tankemønstre.

Les mer om takknemlighet her.

Tross litt tung slutt på arbeidsuken så ønsker jeg deg en riktig god helg! ❤️

Kortet er fra kortstokken «Engletarot» og er laget av Radleigh Valentine, illustrert av Steve A. Roberts og er gjengitt med tillatelse.

Liker du denne kortstokken? Du kan kjøpe den hos Lille Arkana.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.