Skip to main content

En dag fylt med glede!

Dagens kort fredag 23. oktober ble det herlige «Ni Vann» som er det samme som ni begre. På kortet står det følgende: «Ditt ønske går i oppfyllelse! Bekymringer forsvinner. Kjærlighet til livet.»

Dette er et veldig positivt kort og forteller om gode følelser, selvtillit, forventning og hygge. Kanskje familien samles i dag for å feire noe, eller at man tilbringer tid med venner og familie som man er glad i. Bare for å feire livet og at det er godt å leve. Det blir i hvert fall veldig koselig og man vil føle seg bra.

Selv om dette kortet kan bety hyggelig lag, så står det først og fremst for hvordan du føler deg i deg selv akkurat her og nå. Dette er uavhengig av andre. Ni begre står for god selvfølelse, at man er fornøyd med et prosjekt og at man er stolt over seg selv og det man har fått gjennomført her i livet. Samtidig vil man gjerne dele denne gleden med andre.

Feire livet alene eller sammen med andre. Hedre de gode følelsene og ha det hyggelig.

God helg ❤️

Kortet er fra kortstokken Engletarot og er laget av Radleigh Valentine, illustrert av Steve A. Roberts og er gjengitt med tillatelse.

Liker du denne kortstokken? Du kan kjøpe den hos Lille Arkana.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.